Categorieën

We Accepteren

Fabrikanten

Fabrikant Info

Deel artikel

Elektronica kunst en kunde deel 4

Elektronica kunst en kunde deel 4[100964] Voorraad: Voor 16:00 besteld vandaag verzonden

Elektronica Kunst & Kunde is het standaardwerk over alle belangrijke gebieden van de elektronica, zowel voor de professionel elektronicus als de serieuze hobbyist. Als logisch vervolg op het grote succes van deze 2-delige Nederlandse editie van "The Art of Electronics" verschijnt nu ook het tweede deel van de bijbehorende praktijkboeken.

Dit handboek komt aan twee wensen van de lezers van Elektronica, Kunst & Kunde 2 (het theorieboek) tegemoet. Enerzijds levert dit handboek met 11 praktijkproeven het materiaal voor een semesterlange cursus digitale elektronica. Anderzijds vormt het een gedegen aanvulling op een aantal geselecteerde onderwerpen uit deel 2. Bij de selectie van de onderwerpen is vooral gekeken naar het belang van de student, daar de professional deze boeken als naslagwerk zal benutten.

Leesopdrachten en probleeminstellingen:
Deze confronteren de student met hanteerbare brokken informatie en, zeer belangrijk, dirigeren de student in de richting van studiemateriaal dat essenteel is om mee te beginnen.
Lessen:
Hierin worden een aantal onderwerpen uit het theorieboek nader uiteengezet. Met name kwesties die belangrijk zijn om te weten wanneer je voor de eerste keer met het onderwerp in aanraking komt. Voorbeeld, uitleg aan de hand van analogieën met reeds behandelde onderwerpen en een groot aantal figuren bevorderen de toegankelijkheid van de stof.
Uitgewerkte voorbeelden:
De meeste lessen worden gevolgd door een uitgewerkt voorbeeld. Daarin wordt niet alleen een oplossing voor een bepaald probleem aangeboden maar tevens een procedure om het type probleem aan te pakken.

Dit handboek is het resultaat van vele jaren doceren aan de Harvard University. De auteurs hebben praktijk en uitleg uitvoerig kunnen toetsen en verfijnen. Het resultaat is een hoeveelheid cursusmateriaal die nauw aansluit bij de behoefte van de student: kort en bondig indien mogelijk en uitvoerig over de begrippen die studenten als moeilijk.
€46,50
Beoordeling schrijven